Utilizăm cookie-urile pentru a vă asigura că vă oferim cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă veți continua să utilizați acest site, vom presupune că sunteți mulțumit de el.

Simți că marea te cheamă la ea? De ce să nu o privești de pe fereastră, în fiecare zi? Ansamblul rezidențial Nur Residence este alegerea perfectă pentru cei care doresc să transforme peisajul idilic al Mării Negre într-o parte esențială a vieții lor. Situat în Mamaia Nord, la 70 metri de plajă, ansamblul va avea unități locative pentru iubitorii vieții la mare. Aici vei găsi garsoniere și apartamente cu 2 camere, cu finisaje moderne și toate dotările necesare ca să duci o viață liniștită și frumoasă. Vrei să afli mai multe despre viitorul tău spațiu de vis?

apartamente la mare de vanzare
icon-top
icons

Locație de top

Puține proiecte rezidențiale de pe litoralul Mării Negre se pot mândri cu o vedere spre mare de la doar câteva zeci de metri. Nur Residence este unul dintre ele.

icons

Prețuri de la 29.900 Euro + TVA

Nur Residence îți oferă ocazia să locuiești la malul mării, într-o zonă cu plaje curate, de unde poți închiria echipamente pentru a practica sporturi de apă. Aici îți vei găsi spațiul de vis.

icons

Pentru toate gusturile

Fie că vrei să îți cumperi un spațiu de vacanță pentru a veni cu familia la mare, fie că vrei să te relochezi, apartamentele noastre au o gamă variată de compartimentări.

icons

Oferte avantajoase

Bucură-te de prețuri avantajoase, începând de la 29.900 Euro + TVA la garsoniere și 38.000 Euro + TVA la apartamentele cu două camere. Te așteptăm să le descoperi!