Utilizăm cookie-urile pentru a vă asigura că vă oferim cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă veți continua să utilizați acest site, vom presupune că sunteți mulțumit de el.

Simți că marea te cheamă la ea? De ce să nu locuiesti foarte aproape de ea în fiecare zi din viata ta? Ansamblul rezidențial Nur Residence este alegerea perfectă pentru cei care doresc să transforme peisajul idilic al Mării Negre într-o parte esențială a vieții lor. Situat în Constanța, singurul oraș din românia cu deschidere la Marea Neagră, ansamblul va avea unități locative pentru iubitorii vieții la mare. Aici vei găsi unități locative cu o arhitectura modernă, finisaje de calitate, aproape mare și toate dotările necesare ca să duci o viață liniștită și frumoasă. Vrei să afli mai multe despre viitorul tău spațiu de vis?

apartamente la mare de vanzare
icon-top
icons

Locație de top

Puține proiecte rezidențiale de pe litoralul Mării Negre se pot mândri cu o vedere spre mare de la doar câteva zeci de metri. Nur Residence este unul dintre ele.

icons

Prețuri de la 29.900 Euro + TVA

Nur Residence îți oferă ocazia să locuiești la malul mării, într-o zonă cu plaje curate, de unde poți închiria echipamente pentru a practica sporturi de apă. Aici îți vei găsi spațiul de vis.

icons

Pentru toate gusturile

Fie că vrei să îți cumperi un spațiu de vacanță pentru a veni cu familia la mare, fie că vrei să te relochezi, apartamentele noastre au o gamă variată de compartimentări.

icons

Oferte avantajoase

Bucură-te de prețuri avantajoase, începând de la 29.900 Euro + TVA la garsoniere și 38.000 Euro + TVA la apartamentele cu două camere. Te așteptăm să le descoperi!